top of page
Noveller-Framsida.jpg

NOVELLER

2021

I Noveller samlas elva författare med elva mycket olika röster. Den gemensamma nämnaren är berättelsen, den korta historien.

Om det är om kärlek som gått sönder, historia som upprepar sig, uppvaknanden och utveckling, hämnd och försoning, död och liv, eller om det är om något helt annat – det är upp till varje läsare att utläsa.

Anders Jacobsson, Anna Hellerstedt, Annelie Strömberg, Capri Norrman, Jesper Lundqvist, Johanna Sandberg, Karin Salmson, Kristina Murray Brodin, Robert Halvarsson, Sarah Vegna och Tommy Gustafsson skapar en mosaik av berättelser om livet, om det absurda, det roliga, det såriga, det vackra och lekfulla.

ISBN 978-91-984738-2-7

(Text från JAFörlaget)

Publikationer: Bild
kommande%20bok_edited_edited.jpg

Resenären och Banemannen

Alice EkströmFantasykammaren

4 maj 2022 - Facebook

FANTASYKAMMARENS TOPPLISTA 2021 - NOMINERING 4: Årets debut

Resenären och banemannen av Tommy Gustafsson!

[...]


JURYNS MOTIVERING:

"Ett riktigt bra och genomarbetat språk. En klassisk fantasyberättelse i form av ”bondpojken” som är menat för något större, men just denna är kryddad med något eget. Resenären och banemannen levererar ett verkligen oväntat slut fast ledtrådarna finns utspridda igenom boken. En riktigt bra debut."

— med Tommy Gustafsson.

Publikationer: Bild
kommande bok.JPG

Finns som ljudbok, e-bok och i paperback

Resenären och Banemannen

I en värld där skillnaden mellan liv och död endast är ett snedsteg bort har Graldek dragit sig undan för att leva ut sina sista dagar. Allteftersom tiden går gäckar den eviga vilan honom och han faller allt längre ned i förtvivlan och missmod.

En dag finner han Ric, medvetslös och på dödens rand, och någonting väcks i hans inre. Ett minne om en profetia som lovar att gudarna, som en gång förvisats från världen, kan återvända. Men om Ric är Resenären som profeten talar om så har också Banemannen vaknat ur skuggorna. Den som till varje pris vill röja Resenären ur vägen.

Följ med Graldek och Ric genom en lömsk värld i där farorna lurar kring varje hörn, i jakt på att återföra gudarna till mänskligheten.

Publikationer: Bild

Här kan du köpa, lyssna och läsa Resenären och Banemannen

Vill du ha en signerad bok? Då kan du maila mig direkt och betala med Swish, så skickar jag hem en bok till dig.

SamVerket Stallarholmen

Mariefreds bokhandel

Publikationer: Lista
bottom of page